I-SEC Kft

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem | Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem
Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

VisoOpt és Visocall IP kórházi vészjelző

Az I-SEC Kft és a Schrack Seconet Kft közötti megállapodás alapján cégünk végzi a VisoOpt és Visocall IP kórházi vészhívó rendszer magyarországi forgalmazását.
Ajánlat kérés, információk: info (@) isec.hu

A Schrack VisoOpt rendszere egyszerűen telepíthető, programozást nem igénylő kórházi vészjelző rendszer. A központi egység 4 zónát , a bővítő egységek 8 zónát tudnak fogadni, összesen 124 zóna alakítható ki egy rendszerben. Több központ összefűzésével redundancia illetve átjelzés alakítható ki másik nővérpulthoz.

A VISO-OPT vészhívó rendszer eszközök gyártását befejezték, új rendszerek szállítása a továbbiakban nem lehetséges. Karbantartáshoz, meglévő rendszerekhez továbbra is biztosított az eszköz ellátás.

Rendszer elemek

gallery_Basisterminal_VO-BT

 

 

 

 

 

 

 

A VISOCALL IP az új közös technikai platform a kommunikáció, szervezés és ápolás számára.

A jövő orientált IP-koncepció az internet alapját jelenti, ezzel szinte korlátlan, felfelé nyitott technológiai platformot kínál az összes kommunikációs feladathoz.

Az IP-hálózati technológia nagyfokú kiesési biztonságról és a rendszer állandó rendelkezésre állásáról gondoskodik. A VISOCALL IP saját kommunikációs hálózatában interfészeken keresztül külső rendszerekkel működik közre és információkat cserél más rendszerekkel, mint pl. tűzjelző központokkal, riasztási szerverrel, elszámoló rendszerekkel, tájékozódó rendszerekkel, DECT-vel, Pager-el stb.

Rendszer elemek