I-SEC Kft

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem | Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem
Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Obseron (Ksenos) VMS

Obseron (Ksenos) VMSObseron lett a Ksenos VMS szoftver új neve, azonban csak a név változott, funkciókban, használatban, teljesítményben minden a régi.Obseron (Ksenos) VMS

Az Obseron szoftver kifejezetten IP kamerák kezelésére készült, teljes Onvif komaptibilitással rendelkezik.

Felhasználói felület modulárisan építhető fel a különböző forrásokból származó kameraképekből és eszközökből. Egy rendszerben akár több szerver és mint ahogy több kliens is kezelhető.

Kamera képek térképen megjeleníthetőek, melyekből egyszerre több is használható, köztük linkekkel lehet váltani. A térképeken különböző gombok – Drag & Drop jelleggel – elhelyezhetők különböző vezérlésekhez, PTZ kamera irányításhoz. A különböző események szinei beállíthatóak, az értesítésekre kattintva azonnal a felvételek érhetőek el. Automatikus szabályok állíthatóak be a különböző eseményekhez.

Obseron (Ksenos) VMSA szoftver képes a 360°-os fish-eye kamera képeit dewarp módban kezelni. Ezért a kamera használatához elég 1 kamera liszensz.

Terület alapú mozgás keresés alapon gyors visszajátszás lehetséges, és automatikusan kihagyja a képkockákat ahol kijelőlt területen belül nincs mozgás.

A szoftver liszenszelése igen egyszerű, kameránként történik, ezen kívül rendszeámfelismerő modullal bővíthető a renszer.