I-SEC Kft

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem | Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem
Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Hikvision IP eszközök

HikvisionA video megfigyelő rendszerek fejlesztése és gyártása terén világelső céget, különleges kialakítások, igényes tervezés és minden igényt kielégítő termékkínálat jellemzi. A gyártott eszközök között egyaránt megtalálhatók nagy választékban kamerák, rögzítők és a hozzájuk tartozó video menedzsment szoftverek.

A HIKVISION 2001. év során történt megalapítása után, dinamikus növekedés mellett, mára vezető szerepet képvisel a biztonságtechnikai piacon. A HIKVISION az egyik legnagyobb fejlesztőcsapattal,közel 6000 mérnök munkatárssal rendelkezik. A fejlesztés és kutatás terén, az éves bevétel 8%-át erre a célra használva,  újabb és újabb megoldásokkal tudnak megjelenni a piacon.

Hikvision IP eszközökIP technológia:

A Hikvision teljes IP termék palettát kínál, megtalálhatóak benne 1.3 – 6 MP felbontású kamerák, 4 – 256 csatornás rögzítők, szerver és kliens szoftverek, encoderek, egyéb kiegészítők is.

IP megoldások:

 

Smart IP:

A Hikvision ipari területek megfigyelésére is teljes körű, szektorspecifikus Smart IP megoldást kínál, hogy a termelés és a kültér biztonsága egyaránt garantálható legyen. A Hikvision Darkfighter kamerák kimagasló érzékenységüknek köszönhetően a legsötétebb helyeken is használhatók 24-órás védelemre – akár kiegészítő megvilágítás nélkül is. Járművek behajtása az automatikus rendszámfelismerő modul segítségével kontrollálható, a különböző analitikai szabályok megsértése esetén pedig automatikus riasztás indulhat. A Smart rögzítők és Smart kamerák professzionális menedzsmentjét az iVMS-5200 szoftver látja el.