I-SEC Kft

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem | Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem
Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Ditec kapunyitó automatikák, sorompók

Ditec kapunyitó automatikákAutomata sorompók

Ditec kapunyitó automatikákDitec kapunyitó automatikákA lágy, lekerekített élű profiljai magas teljesítménye és nagyfokú rugalmassága teszi alkalmassá, hogy bárhova felszerelhető legyen. Új kialakítás, és technikai fejlettség; a QIK az  ideális megoldás az olyan közepes és a nagy forgalmú környezetben történő biztonságos áthaladás felügyeletére, mint a szállodák, bankok, bevásárló központok, de alkalmazható lakóközpontok, cégek és parkoló házak bejáratainál is, ahol állandóan igény van a gépkocsi parkoló terület felügyeletére azzal, hogy csak az arra jogosultak használhassák azokat.

Az egyes modellekhez sokfajta funkció és kiegészítő egységek rendelhetőek. CE tanúsítvánnyal rendelkeznek. Maximális lezáró szélessége lehet 3 m-től 7,5 m-ig. Az automata sorompó kar kiegyensúlyozó rendszere egyedül álló megoldásokat tartalmaz. Ennek köszönhetően az automata sorompó élettartama intenzív használat esetén is nagy.

Tolókapu automatikák

A tolókapuk olyan rugalmas automatikákat igényelnek, amelyek képesek különböző keretméretű, eltérő és változó forgalmú kapuk vezérlésére, miközben állandóan biztosítják a legjobb biztonsági feltételeket, működőképességet és megbízhatóságot.

  • NEOS: Az új sorozatú automatizálás megfelel a lakossági és ipari felhasználási feltételeknek.Ditec kapunyitó automatikák

– Lakossági felhasználásra tervezve a 300 és 400 kg-os verzió
– Ipari felhasználásra tervezve a 600 és 1000 kg-os verzió

  • Cross 8E: Lakossági és ipari kaDitec kapunyitó automatikákpuk automatizálására ajánlott, intenzív igénybevétel esetén, maximum 800 kg kapu súlyig. Multifunkcionális vezérlővel, integrált rádióvevő egységgel szerelve (akadályérzékelés, kiskapu funkció, max. erejű indítás, automata zárás, stb.). Végállás kapcsoló segítségével állítja meg a kapu mozgását. Önzáró hajtóművel rendelkezik, melyet áramszünet esetén kulccsal lehet kioldani.

 

Lakossági nyílókapu automatikák

A kapuszárnynak megfelelő motor  felszerelése különös figyelmet igényel, mivel az időjárási hatásoknak és gyakran nehéz igénybevételnek vannak kitéve. A DITEC cég olyan teljes gyártmányválasztékot tud biztosítani, amelyet úgy alakítottak ki, hogy könnyen felszerelhető legyen az összes méretű kapura és alkalmazható legyen mindenféle jellegű használatra.

Ditec kapunyitó automatikákOBBI: Külső meghajtású automatika maximum 3 m-es kapuszárnyigDitec kapunyitó automatikák

 

FACIL: Karos működtetésű automatikák nyíló kapukhoz 2,3 m-eskapuszárnyig. Lakossági kapuk automatizálására speciális automatika.

 

Ditec kapunyitó automatikák

 

 

 

LUXO 3BH: Külső meghajtású automatika 3,5 m-es kapuszárnyig. Intenzív igénybevételre. Lakossági kapuk automatizálására ajánlott.

 

 

 

 

Ditec kapunyitó automatikákCUBIC: Földalatti hajtású automatika 3,5 m-es kapuszárnyig, Ideális az építészeti értékkel rendelkező (pl. kovácsolt vas) kapuknál.