I-SEC Kft

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem | Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem
Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Hikvision SMART IP 2.0

Az intelligens videófelügyeleti rendszerek új generációja a kimagasló teljesítményt, funkcionalitást, kezelhetőséget és üzleti produktivitást célozza.hik_smart2

A Hikvision SMART IP kameracsaládja az intelligens funkcióknak köszönhetően egyesíti a hatékonyságot, a könnyű használhatóságot és a kimagasló teljesítményt. A SMART megoldások – mint például a Smart Codec, a Smart Detection és a Smart Control – körét tovább gazdagítják az új intelligens funkciók: Target Cropping, objektumszámlálás, területre történő be- és kilépés, otthagyott és ellopott tárgy események érzékelése és automatikus rendszámfelismerés.
hik_tc
Target Cropping
Harmadik képfolyamként lekérhető a kamerákról egy kiemelt képrészlet. Ez a külön definiálható, részletgazdag stream megjeleníthető vagy rögzíthető akár másik eszközön is.
hik_oc
Objektumszámlálás
A kívánt terület kijelölése után a kamera számolja a belépő vagy kilépő személyeket. Ráadásul az új funkció nem csak emberszámlálásra, hanem járművek számlálására és riportok készítésére is használható.

hik_aeTerületre történő be- és kilépés
Érzékeli az embereket, járműveket vagy egyéb objektumokat, amelyek belépnek egy előre kijelölt területre vagy kilépnek onnan. A többi esethez hasonlóan az események bekövetkezése riasztást generál.

Otthagyott és ellopott tárgyhik_eot
Ezzel a szabállyal jelezhető egy előre kijelölt területről eltűnő vagy ellopott tárgy, illetve egy ott újonnan megjelenő, otthagyott tárgy.  Múzeumi és tömegközlekedési alkalmazásra javasolt.

hik_lprAutomatikus rendszámfelismerés
A kamerák felismerik és leolvassák az elhaladó járművek rendszámát, az információt pedig elküldik az adatbázist kezelő Smart NVR-nek vagy iVMS-5200 Pro menedzsmentszoftvernek.
A SMART IP sorozat a kezdetektől fogva professzionális, nagy teljesítményű kamerákat és NVR-eket kínál a legváltozatosabb igények kielégítésére.

A Smart funkciók kibővítése mellett a SMART 2.0 nagyobb kameraválasztékot is jelent: az eredeti Smart IP és Smart PTZ termékcsaládok kibővítéseként olyan új megoldásokkal találkozhatunk, mint a Darkfighter és Lightfighter sorozatok, a 6MP, 8MP és 12MP Smart IP eszközök és a 3MP WDR sorozat. Az újonnan elérhető SMART funkciókkal az iparág egyik leggazdagabb intelligens palettáját kínálja a felhasználók számára.

Cégünk 2018. áprilisától hivatalos