I-SEC Kft

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem | Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem
Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Avigilon bemutatkozás

Avigilon
Avigilon bemutatkozásA vancouveri székhelyű Avigilon 2004-ben kezdte meg tevékenységét és az elmúlt 12 év alatt az IP videós piac egyik leginnovatívabb és legdinamikusabban növekvő cégévé vált. Ügyfeleinek a világ több mint 120 országában ajánl komplett IP videós rendszereket. Biztonságtechnikai megoldásaik személyre szabhatóak, skálázhatóak és nyílt rendszerek így a végfelhasználók számára maximális rugalmasságot biztosítanak és költséghatékonyak. A termékeket Kanadában gyártják, így az ügyfeleink az iparág legmegbízhatóbb és legjobb minőségű technológiáját ajánlható.

Az Avigilon a kezdetektől olyan komplett IP videórendszerek fejlesztését tűzte ki célul, melyek rendkívül stabilak, könnyen kezelhetőek, ugyanakkor a lehető legjobb képminőséget szolgáltatják ahhoz, hogy egy incidens esetén az elkövetőkről példátlanul részletgazdag kép készüljön, illetve a megfelelő videó analitika használatával ezen incidensek akár megelőzhetőek legyenek. Az Avigilon komplett rendszer magába foglalja az Avigilon szoftvert (Avigilon Control Center), a piac legszélesebb HD kamera- választékát, enkódereket, szervereket, videóanalitikát és beléptető rendszert.

Mindez egy gyártótól 24×7 támogatással, 3 év garanciával, I-SEC Kft által biztosított magyarországi kereskedelmi és mérnöki támogatással.