I-SEC Kft

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem | Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem
Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Hikvision analóg és THD eszközök

HikvisionA video megfigyelő rendszerek fejlesztése és gyártása terén világelső céget, különleges kialakítások, igényes tervezés és minden igényt kielégítő termékkínálat jellemzi.
A gyártott eszközök között egyaránt megtalálhatók nagy választékban kamerák, rögzítők és a hozzájuk tartozó video menedzsment szoftverek.
A HIKVISION 2001. év során történt megalapítása után, dinamikus növekedés mellett, mára vezető szerepet képvisel a biztonságtechnikai piacon. A HIKVISION az egyik legnagyobb fejlesztőcsapattal,közel 6000 mérnök munkatárssal rendelkezik. A fejlesztés és kutatás terén, az éves bevétel 8%-át erre a célra használva, újabb és újabb megoldásokkal tudnak megjelenni a piacon.

Turbo HD technológia
HD-TVI-HIKVISION

A video technikai rendszerek változása és fejlődése a biztonsági rendszer szerelő Partnereket folyamatos kihívás elé állítja, melyben a régi eszközök újra történő cseréje egy komplex megoldandó feladat. A kompatibilitás az egyik legfontosabb kérdés, mely egy csere, vagy bővítés során előtérbe kerül. Szakértelmet igényel, hogy figyelembe véve a meglévő kábelezést, a struktúrát az Ügyfél továbbra is kiváló minőséget és használható rendszert kapjon. Olyan eszköz kell, mely ezen igényeket egyesíti, és egyben költséghatékony is. Ez a Hikvision termék kínálatában a Turbo HD.

A Turbo HD kifejezetten analóg rendszereket használó Partnerek részére fejlesztett HD video megfigyelő rendszer, mely jó választás mind technológia, költség és minőség tekintetében is.

Elérhető analóg termék kínálatok:

  • Analóg SD kamerák
  • Analóg HD 720p felbontású kamerák
  • Analóg HD 1080p felbontású kamerák
  • Turbo HD tribrid rögzítők (DVR)

Cégünk 2018. áprilisától hivatalos

Hikvision analóg és THD eszközök