Az I-Sec Kft. arra törekszik, hogy a Partnereinknél felmerülő feladatokra vagy üzleti igényekre komplex, műszakilag teljesen megalapozott, és üzletileg (kereskedelmileg) is a legoptimálisabb eszközöket, vagy megoldásokat kínálja.

Nagykereskedelem, disztribúció
Legfontosabb alapelvünk:
Megbízható terméket, megbízható cégeknek!
E két gondolat határozza meg kereskedelmi tevékenységünket, amely mind termékkínálatunk, mind pedig partnerkörünk összetételében visszatükröződik.
Az általunk forgalmazott termékeket minden esetben saját kollégáink tesztelik először, hogy a palettára felkerülő eszközök műszakilag „vállalhatók” legyenek. Csak olyan termékeket forgalmazunk, melyeknek minőségéről magunk is meggyőződtünk.
Ajánlatkészítés: általában egy munkanapon belül!
Partnereink védelme érdekében minden új ügyfelet előzetesen regisztrálunk!

Szakmai támogatás, projekt-támogatás, termékkövetés
Az I-Sec Kft. nagy hangsúlyt fektet a műszaki terméktámogatás minden területére.
Ez akár már a tervezési feladatok – részbeni, vagy teljes – átvállalását is jelentheti. Ez sok partnerünknek jelentős segítséget jelenthet mind időben, mind pedig a szakmai támogatás tekintetében.
Igény esetén a rendszerek üzembe helyezésében is szívesen segítünk.
Egyedi igények esetén bizonyos karbantartási típusú feladatok ellátásában is szívesen segítünk. Természetesen minden ilyen típusú feladatot a partnereinkkel közösen, azokkal részletesen egyeztetett módon végzünk el.
A legjobb minőségű eszközök esetében is előfordulhat egy-egy hibás darab, vagy nem megfelelően beállított paraméter. Természetesen ezekben az esetekben is azonnali segítséget nyújtunk partnereinknek. Ha szükséges, cserélünk, vagy azonnali személyes (on-line) terméktámogatást nyújtunk.

Oktatások
Szakterületünkön mára már egyre nagyobb hangsúlyt kap minden olyan műszaki információ átadása, melyek ismeretével és használatával partnereink hatékonyságát rendkívüli mértékben meg tudjuk növelni.
Az I-Sec Kft. rendszeresen szervez kis létszámú (2-8 fő) termék-specifikus oktatásokat, nagyobb létszámú (30-40 fő) szakmai rendezvényeket, illetve minden évben rendezünk többnapos szakmai konferenciákat (80-120 fő) is, ahol megjelenik a szakma.

Mindezen tevékenységek ellátásához cégünkben magasan képzett szakmérnökök, technikusok, kereskedelmi területen pedig szintén profi kereskedő kollégák állnak partnereink rendelkezésére.

Végül egy ajánlás:
Próbáljanak ki minket!
Nem fognak csalódni!

Fekete Csaba
ügyvezető