A video megfigyelő rendszerek fejlesztése és gyártása terén világelső céget, különleges kialakítások, igényes tervezés és minden igényt kielégítő termékkínálat jellemzi. A gyártott eszközök között egyaránt megtalálhatók nagy választékban kamerák, rögzítők és a hozzájuk tartozó video menedzsment szoftverek.

A HIKVISION 2001. év során történt megalapítása után, dinamikus növekedés mellett, mára vezető szerepet képvisel a biztonságtechnikai piacon. A HIKVISION az egyik legnagyobb fejlesztőcsapattal,közel 6000 mérnök munkatárssal rendelkezik. A fejlesztés és kutatás terén, az éves bevétel 8%-át erre a célra használva,  újabb és újabb megoldásokkal tudnak megjelenni a piacon.

IP technológia:

A Hikvision teljes IP termék palettát kínál, megtalálhatóak benne 1.3 – 6 MP felbontású kamerák, 4 – 256 csatornás rögzítők, szerver és kliens szoftverek, encoderek, egyéb kiegészítők is.

IP megoldások:

 

Smart IP:

A Hikvision ipari területek megfigyelésére is teljes körű, szektorspecifikus Smart IP megoldást kínál, hogy a termelés és a kültér biztonsága egyaránt garantálható legyen. A Hikvision Darkfighter kamerák kimagasló érzékenységüknek köszönhetően a legsötétebb helyeken is használhatók 24-órás védelemre – akár kiegészítő megvilágítás nélkül is. Járművek behajtása az automatikus rendszámfelismerő modul segítségével kontrollálható, a különböző analitikai szabályok megsértése esetén pedig automatikus riasztás indulhat. A Smart rögzítők és Smart kamerák professzionális menedzsmentjét az iVMS-5200 szoftver látja el.