I-SEC Kft

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem | Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem
Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Új Hikvision panorámakamera-sorozat ColorVu-val!

A Hikvision új panorámakamera-sorozattal jelentkezett, amely a nagy látószög mellett az integrált ColorVu technológiának köszönhetően élénk és színes képet biztosít szinte teljes sötétségben is (0,0005 lux).

Nagy területek megfigyelése nem egyszerű feladat, gyakran több kamera szükséges a teljes lefedettséghez, ami igen nehézkes különösen gyenge fényviszonyok mellett vagy éjszaka.

A Hikvision iparágvezető panorámakameráiban a ColorVu technológia mellett „képfúziós” algoritmust használ a két egymás melletti objektívből származó kép összeillesztésére, így azok egybefüggő, 180 fokos képet adnak. 

Az eredmény:

• kisebb eszközigény (kevesebb kamera szükséges)

• jobb helyzetfelismerés egyetlen, nagy látószögű képen, vakfoltok nélkül

• minden részletre kiterjedő, színes képalkotás – majdnem teljes sötétségben is.

 Extraszéles látószög vakfoltok nélkül

A Hikvision képfúziós technológiái jelentős előnyöket nyújtanak: a bal és a jobb oldali érzékelők képei közötti „pixelszintű” párosítással elkerülhetők a vakfoltok, a kép „csavarodása” vagy torzulása. 

 Ugyanilyen fontos, hogy a képfúziós folyamat fényerő- és színfeldolgozási technológiákat is tartalmaz, amelyek biztosítják a konzisztenciát a teljes nagy látószögű képen.

A Mesterséges Intelligencia (MI) képességek növelik a biztonságot 

Az új panorámakamera-család a Hikvision AcuSense MI technológiáját használja, ami megkülönbözteti a valós biztonsági fenyegetéseket más mozgó objektumoktól, így segíti az őrszolgálatokat.  

 Az eszközök elérhetőek Hikvision Live Guard hang- és fényjelzővel szerelt változatban is. 

Keresse kollégáinkat!