I-SEC Kft

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem | Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem
Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Megjelent a Fibaro KeyFob távvezérlője

A FIBARO KeyFob lehetővé teszi, hogy a FIBARO rendszerbe integrált Z-Wave-es eszközöket, és előprogramozott jeleneteket egyetlen távirányítóval vezérelhessük okos házunkban.  

A FIBARO Keyfob 6 db ergonomikusan kialakított gombja 24 különböző programsorozat (úgynevezett jelenet) indítását, vagy más, rendszerbe kötött eszközök vezérlését teszi lehetővé. Így például egy esti mozizáshoz egyetlen gomb megnyomásával aktiválhatjuk az előprogramozott „VETÍTÉS” jelenetet, melynek eredményeképpen automatikusan lemennek a redőnyök és a vetítő vászon, bekapcsol a projektor, a média player és a hangrendszer, illetve a lámpák is lekapcsolódnak a helységben. Egy másik gombbal (gombkombinációval) elindíthatjuk az öntözőrendszert, vagy bekapcsolhatjuk a fűtést. A Led RGB-vel ellátott mini távirányító visszajelzést ad a FIBARO központnak az eszközök aktuális állapotáról, illetve arról is, ha azokban elemet kell cserélni.

Az illetéktelen használat védelmében a Keyfob automatikus billentyűzár funkcióval is rendelkezik, azaz ha érzékeli a nem rendeltetésszerű használatot (például ha egy gyerek játszik vele) akkor blokkolja a gombokat, amíg a megfelelő gombkombinációval a felhasználó fel nem oldja.