I-SEC Kft

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem | Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem
Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Fibaro modulok

A FIBARO modulok a rendszer azon részei melyek a központi egység által meghatározott feladatokat végrehajtják. Tervezésük során arra törekedtek a fejlesztők, hogy kis méretüknek köszönhetően a falikapcsolók és szerelődobozok mögé helyezhetőek legyenek. Így akár meglévő hagyományos villanykapcsolóinkat, redőnyvezérlő kapcsolóinkat is könnyű szerrel automatizálhatjuk, „okosíthatjuk”, anélkül hogy a megszokott kapcsolási funkciókat elveszítenénk.

universal sensor left

  • Univerzális binális modul: A FIBARO Univerzális Bináris Érzékelő egy olyan vezeték nélküli modul, mellyel bármely vezetékes érzékelő ráköthető a Z-Wave hálózatra a modul bináris bemenetét felhasználva. Továbbá ez a modul lehetővé teszi a rendszer és a DS18B20 hőmérsékletérzékelő közötti vezeték nélküli kommunikációt is. Egy ilyen érzékelőre legfeljebb 2 kontaktusos érzékelő és 4 hőmérsékletérzékelő köthető. A modul úgy lett kialakítva, hogy méretéből adódóan beszerelhető egy érzékelő vagy egy másik eszköz házába, arra az esetre, ha vezetékes érzékelőkről vezeték nélküli adatgyűjtést szeretnénk végezni.

Dimmer2_right

  • Dimmer: A FIBARO Dimmer 2 segítségével távolról kapcsolhatja vagy dimmelheti (fényerőszabályozás) a rákötött fényforrásokat. A modul teljesítmény (energiafogyasztás) mérési funkcióval is rendelkezik mely  segítséget nyújthat az energiaköltségek optimalizálásában. A Dimmer 2 modul képes felismerni a hozzá csatlakoztatott fényforrás típusát (hagyományos, LED, kompakt) és a vezérlését ennek megfelelően végzi. Alternatív kapcsolások vezérlésére is ezt a modult kell használni.

left_side (2)

  • Redőnyvezérlő: Tekintettel arra hogy a redőnyök az árnyékoláson kívül a hőszigetelésben és a mechanikai védelemben is fontos szerepet játszanak, ezért annak vezérlése különösen hasznos funkció. A FIBARO Roller Shutter természetesen nem csak redőnyök, hanem napellenzők, reluxák, kapuk és egyéb, egyfázisos AC tápellátású eszközök vezérlésére is alkalmas. A modul lehetővé teszi a redőnyök vagy a reluxa lamellák precíz pozicionálását is, teljesítmény (energiafogyasztás) mérési funkcióval is rendelkezik.

relay switch 2x15kw left

 

  • Dupla relé modul: A FIBARO Dupla Relé Modul úgy lett kialakítva, hogy méretéből adódóan akár fali kapcsolók dobozába is szerelhető, vagy bárhol alkalmazható, ahol két független, egyenként legfeljebb 1500W teljesítményű elektromos eszköz vezérlése szükséges. Pl: kazán és szivattyú

relay switch 3kw left

  • Relé modul: A FIBARO Relé Modul úgy lett kialakítva, hogy méretéből adódóan akár fali kapcsolók dobozába is szerelhető, vagy bárhol alkalmazható, ahol egy legfeljebb 2500W teljesítményű elektromos eszköz vezérlése szükséges. Pl: öntözőrendszer, elektromos kapu

left

  • RGBW vezérlő modul: univerzális, RGB/RGBW vezérlő. Lehetővé teszi 12 vagy 24VDC tápellátású  LED, RGB, RGBW szalagok, halogén lámpák  vezérlését. Ezen túlmenően ez az eszköz képes legfeljebb 4 db analóg (0-10V) érzékelő jelének fogadására is. Ezek lehetnek hőmérséklet-, páratartalom-, szél-, levegő-, fényérzékelők stb.

 

  • Bypass modul: A FIBARO Bypass 2 modult arra tervezték, hogy segítségével a FIBARO Dimmer 2 modul LED fényforrások és energiatakarékos kompakt lámpák vezérlésére is alkalmas legyen. A FIBARO Bypass 2 modul meggátolja a LED fényforrások vibrálását, valamint az energiatakarékos kompakt izzók felhevülését.