I-SEC Kft

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem | Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem
Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Fibaro Home Center vezérlők

A Home Center az Alfája és Omegája egy Élő otthon rendszernek. Itt kapcsolódnak össze a Z-Wave technológiával kommunikáló eszközök, és ez a fő eszköz osztja ki a parancsokat az egész házban. A vezeték nélküli Z-Wave kommunikációs technológiának köszönhetően a Fibaro rendszer telepítése nem igényel semmilyen átalakítást, bontást vagy kábelezést. Bármilyen akár már berendezett épületbe is könnyedén telepíthető. Átviteli hatótávolság: akár 50 m szabadtéren, akár 30 m beltérben (függ az épület szerkezetétől)

left_side (1)Home Center Lite

A Home Center Lite egy kicsi eszköz, amiben szinte kimeríthetetlen lehetőségek rejlenek.

A kevesebb integrációs lehetőséggel, és LUA (wiki) programozással nem beállítható központ egy olcsóbb, és korlátozottabb megoldást kínál a felhasználóknak. A lengyel Fibaro cég gondolt azokra az egyszerűbb megoldásokat kereső felhasználókra, akik igazán csak az alapoknál szeretnék kezdeni az Élő otthonokban rejlő lehetőségek és kényelem felfedezését.

A Fibaro csapata arra fektette a tervezés alatt a legnagyobb hangsúlyt, hogy a méretbeli korlátozások által engedett maximálisnak kihasználtságot a lehető leghatékonyabb módon hasznosítsák. A Home Center Lite egy ultra-kompakt központ, amely minden eddiginél kényelmesebbé teszi az Élő otthonok irányítását.

Műszaki adatok:

  • ARM Cortex A8 720 Mhz processzor
  • 128 MB RAM, 128 MB tárhely
  • Z-Wave
  • 230 eszköz kezelése

 

Home Center 2hc_packshot

A Home Center 2 akár 230 különböző eszközzel is vígan elbánik, azaz olyan modullal, ami Z-Wave technológiával csatlakozik a központhoz. A web alapú programozás mellett LUA programnyelven írt, egyedi ötletekkel lehet még kifinomultabbá tenni a rendszert. Külön kiosztható jogosultságrendszerrel, globális helymeghatározással, esemény naplózással, biztonsági mentés lehetőséggel rendelkezik.

Műszaki adatok:

  • 1,6 Ghz Atom processzor
  • 1 GB RAM, 2 GB tárhely, 4GB biztonsági tároló
  • USB biztonsági mentéshez