I-SEC Kft

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem | Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Biztonságtechnikai Nagykereskedelem
Megbízható terméket, megbízható cégeknek!

Hikvision arcfelismerő rendszerek

A Hikvision, a világ vezető gyártója az innovatív videomegfigyelő termékek és megoldások terén, bemutatta arcfelismerő terminál-sorozatát. A Hikvision arcfelismerő termináljai a deep learning-nek köszönhetően kiemelkedően hatékonyabbá teszik a beléptetést, az épület üzemeltetést, a munkaerő biztonságot és menedzsmentet.

Jelenleg háromféle megoldás elérhető el, amelyek mindegyike egyéni igényekre tervezett, így számos alkalmazáshoz és megoldáshoz használhatóak:

Fali arcfelismerő terminál – DS-K1T604MF & DS-K1T606MF
Asztali, vagy fali arcfelismerő terminál – DS-K1T605MF
Arcfelismerő komponens forgóvillákhoz – DS-K5603-Z

Mindegyik modell könnyen telepíthető és használható. A falra szerelhető terminál kiválóan használható a gyors beléptetés érdekében bejáratoknál. Az aztali és falra szerelhető terminál vízszintes és függőleges felületeken egyaránt alkalmazható, így akár recepciós pultra is telepíthető. Az arcfelismerő komponens kifejezetten forgóvillákhoz lett tervezve. Ez a modell szükség szerint vízszintesen forgatható a telepítés során, a hatékonyabb arcfelismerés érdekében.

Különböző modellek és típusok elérhetőek a front-end vagy back-end kombinációk széles skálájával, így számos különféle megoldáshoz alkalmazhatóak. A Hikvision arcfelismerő terminálok támogatják a 1:1 vagy 1:N egyezési módot, a Mifare kártyákat, valamint a TCP/IP vagy RS-485 kapcsolatot.

Pontos és gyors arcfelismerés

A Hikvision arcfelismerő terminálok beágyazott Deep-Learning algoritmusokat alkalmaznak, így csökkentve az átviteli késleltetést, valamint a back-end eszközök terheltségét. Ennek eredményeképpen az arc azonosítási ráta kevesebb, mint 0,5 másodperc alatt elérheti a 99% -os pontosságot.

A csúcsidőszakban a Hikvision arcfelismerő termináljaival felszerelt beléptető rendszerek kevesebb, mint fél másodperc alatt reagálnak, így érve el az akár 40 fő / perc áteresztési sebességet.

A Hikvision arcfelismerő terminálok testre szabhatóak, így sokféle megoldáshoz alkalmazhatóak. Több hitelesítési mód is elérhető: arcképekkel, azonosítókártyával, képek összehasonlításával, vagy más testreszabott módon. Az arcfelismerő terminálok számos területen alkalmazhatóak, így kereskedelmi ingatlanok, kormányzati szervek, kis és nagy vállalkozások, valamint gyárak beléptetéséhez egyaránt használhatóak.

Forrás: www.securifocus.com

Kép: www.hikvision.com