Újdonság! Hikvision TandemVu PTZ kameracsalád

A Hikvision bemutatta új TandemVu PTZ kameracsaládját, amely egyesíti a PTZ és a csőkamera képességeit. A TandemVu PTZ kamerák több objektívet integrálnak egy egységbe, a nagy képet és a kis részleteket együttesen jelenítik meg.

 

A TandemVu PTZ kamerák jellemzői és előnyei 

Az új TandemVu PTZ kamerák számos előnyt kínálnak a különálló PTZ kamerák, vagy a PTZ és csőkamera párok együttes telepítésével szemben.

Néhány példa: 

1. 100%-os biztonsági lefedettség „vakfoltok” nélkül 
A TandemVu PTZ kamerák lehetővé teszik az őrszolgálatok számára, hogy megszakítás nélkül folytassák a nagy területek felügyeletét, miközben egyidejűleg ráközelíthetnek a bekövetkező biztonsági eseményekre. Ez biztosítja, hogy soha ne legyenek biztonsági vakfoltok.

2. Rendkívüli képteljesítmény 
A kamerák nagy felbontású képalkotást biztosítanak 2 x 4 MP objektívvel és 180°-os extra széles látószöggel, képtorzítás (görbület) nélkül. Konkrétan, a csőkamera egység a Hikvision jellegzetes ColorVu technológiájával rendelkezik, amely kristálytiszta, teljesen színes képalkotást biztosít a nap 24 órájában; a PTZ egység a Hikvision DarkFighter technológiáját alkalmazza, amely kiváló HD színes képeket tesz lehetővé 0,0005 luxig 0150 – így biztosítva, hogy minden biztonsági eseményt részletesen rögzítsenek.

3. Optimalizált biztonság intelligens automatizálással
A mesterséges intelligencia segítségével a kamerák képesek különbséget tenni a valós biztonsági fenyegetések és az ártalmatlan mozgó tárgyak, például a lehulló levelek, a heves eső vagy a mozgó állatok között. Emellett képesek megkülönböztetni a járműveket, embereket, és intelligens kapcsolt műveleteket használnak a PTZ érzékelési területén belül mozgó illetéktelenek ellenőrzésére, ami rendkívül hasznos a kültéri védelmi alkalmazásokban.

4. Rendkívül hatékony hang- és fényriasztás
A TandemVu PTZ kamerák hang- és fényjelzéssel ellátott Live-Guard megoldást alkalmaznak, amely figyelmezteti a potenciális behatolókat, mielőtt azok belépnének egy területre vagy épületbe. Ez segíthet a biztonsági incidensek megelőzésében, valamint a szervezeteknek a személyzet és az eszközeik védelmében.

5. PTZ és csőkamera képességek egy egységben a nagyobb hatékonyság és költségmegtakarítás érdekében
A TandemVu PTZ kamerák jelentősen csökkentik a telepítési, konfigurálási és karbantartási költségeket a különálló PTZ és csőkamerákhoz képest, így a Hikvision TandemVu-val az ügyfelek jelentős költségmegtakarítást érhetnek el.

Az új Hikvision TandemVu PTZ kamerák
Az új termékcsaládból kétféle sorozat elérhető,  amelyek különböző területeken alkalmazhatók.

– Az SF8C sorozat csúcsmodelljeinek két csőkamera-objektívje biztosítja a maximális lefedettséghez a Hikvision ColorVu technológiával a 180°-os panorámaképet és gyenge fényviszonyok között is színes képalkotást tesz lehetővé. A fejlett intelligencia érdekében csúcsminőségű MI-algoritmusokat is tartalmaznak. A kamerák 42x optikai zoomolási képességgel rendelkeznek, hogy a biztonsági eseményekre rá is közelíthessenek. Az SF8C kamerák alkalmasak autópályák, repülőterek, vasútállomások, városi terek, turistalátványosságok és fontos infrastrukturális létesítmények, például erőművek védelmére.  

– Az SE7C sorozat egy csőkamera-objektívvel rendelkezik, amely a Hikvision ColorVu és AcuSense technológiákkal elérhető rendkívüli képteljesítményt és intelligens funkciókat kínál. A kamerák 32x optikai zoomot támogatnak, ideálisak utcák, ipari parkok, mezőgazdasági területek és parkolók felügyeletére.