Egyedi kártya megszemélyesítés project

Beüzemelésre került a kártya megszemélyesítéshez használható speciális nyomtató is. A nyomtatónak és Asure ID express szoftvernek köszönhetően az ISO proximity beléptető kártyákat igény szerinti kialakításúra rudjuk formázni partnereink részétre.

Megérkeztek szerszámgépeink is

A fém megmunkáláshoz és egyedi tartó szerkezetek kialakításához pályázott szerszámgépek és kiegészítők is megérkeztek Cégünkhöz. A kialakított üres polcok megtelteltk „élettel”.

Az első műszer szállítása

A mai napon fizikai élményünk is volt a pályázattal kapcsolatban. Megérkezett a pályázati tételek egyik beszállítójának első rész számlája, valamint – ami jóval nagyobb érdeklődést váltott ki munkatársainkból – átvehettük a Fluke Networks digitális kábelanalizátor kittet.

Első lépés

Első lépés a pályázati beszerzéssel kapcsolatban: munkatársaink hatékony közreműködésével felkerült az információs tábla a Felsőzsolcai telephelyünkre.  

Sikeres pályázat – Indulhat a fejlesztés

  Örömteli esemény cégünk életében, hogy sikeresnek ítélték pályázatunkat és közel 36 millió forint támogatáshoz jutottunk az Európai Regionális Fejlesztési Alapból. Célunk egy új, termelő üzletág elindítása (üvegszálas optikai kábelek összeszerelése illetve mérése, minősítése)  az I-Sec Kft.-ben, amellyel szélesíteni szeretnénk tevékenységi körünket, és egyben munkát adni több – fejlesztésre váró térségben élő –  munkavállalónak.