isecI-Sec Kft. 2002-ben alakult, akkor elsősorban az IntelliSense (korábbi nevén C&K) biztonságtechnikai eszközök magyarországi képviseletére.

A teljes egészében magyar tulajdoni körrel rendelkező vállalkozásunk három fővel kezdte meg működését, mely mára 11 főre és több alvállalkozóra bővült. Az általunk képviselt biztonságtechnikai eszközök iránti fokozott igényekre való tekintettel rendkívül gyorsan kialakítottunk egy bemutatótermet, raktárat, melyben már a kezdetekkor is megtalálhatóak voltak más, vezető biztonságtechnikai gyártók eszközei is.

2003 tavaszán további, a világpiacon működő nagy cégek kötöttek szerződést cégünkkel magyarországi képviseletre és forgalmazásra. A kültéri védelmi megoldások területén jól ismert olasz DEA és dél-afrikai NEMTEK cégek által gyártott berendezésekkel illetve a holland TOPGUARD cég PlateCacher speciális alvázvizsgáló rendszerével teljesen új, professzionális megoldásokat tudunk kínálni a hazai biztonságtechnikai telepítőknek.

Szintén 2003-tól forgalmazzuk az APC szünetmentes tápegységeit, és az SLA biztonságtechnikai megoldásokhoz gyártott zárt akkumulátorait. E csatornák biztosítják partnereink részére a jól ismert REDDOT, és a kiemelkedő minőségű BB akkumulátorokat is.

2004-es év óriási változásokat hozott cégünk életében a forgalmazott eszközök tekintetében. Az amerikai Honeywell cégóriás többek között megvásárolta az IntelliSense, a SystemSensor, a Morlay-IAS, az ADEMCO, az ADEMCO VIDEO eszközcsaládok gyártóit, így cégünk már ezeket a termékeket is közvetlen importból forgalmazza.

Szintén ebben az évben több nagy belföldi beszállítóval írtunk alá viszonteladói szerződést, melyek értelmében kiemelten értékesítjük több gyártó behatolás-jelző, CCTV, tűzjelző, beléptető, kaputelefon és nővérhívó eszközeit és kiegészítőit.

A 2005-ös év a beruházás éve, mivel cégünk egy új építésű üzlethelyiséget vásárolt, melyben 2006. év elejétől a régi üzlet területének többszörösén, egy színvonalasabb, modern bemutatóteremben várjuk tisztelt Partnereinket.
2007. júniusától cégünk az Intellio Kft. (Zrt.) magyarországi Mester disztribútora volt.  Ezt a státuszt a beszállító cég felmondta 2014. decemberében.

A Honeywell és a Samsung közötti értékesítési szerződés megkötését követően 2008. januárjától értékesítjük a Samsung CCTV eszközöket Magyarországon.

2013-2014 folyamán főleg IP CCTV rendszerek előkonfigurálására illetve általunk forgalmazott termékek tesztelésére, vizsgálatára korszerű tesztlabort alakítottunk ki. Ezzel a szolgáltatásaink körének bővülése mellett a forgalmazott termékcsaládok minél gyorsabb és teljeskörű műszaki támogatásának elősegítése is célunk volt. A jelenlegi kialakításban akár 200db IP fix kamera, 50db IP PTZ kamera, illetve 32db analóg kamera egyidejű tesztelésére is lehetőség van.

2014-ben egy termékcsalád elhagyott minket, azonban a termék portfólió jelentősen bővült, mivel az év folyamán több nemzetközi gyártóval kötöttünk együttműködési megállapodást vagy disztribúciós szerződést, mint például az Avigilon, a Canon, a FolkSafe illetve a Hikvision.

A Honeywell eszközeinek és egyéb biztonságtechnikai termékeinek értékesítését világszerte a Honeywell kereskedelmi cége, az ADI Global végzi, így cégünk Magyarországon az ADI szerződött partnereként e termék családok disztribútora.

Általunk kínált termékcsoport összefoglalók a Termékek menüpont alatt érhetőek el. Termék kínálatunk, webes rendelés a WEB Shop menüpontból érhető el.