Az I-SEC Biztonságtechnikai Kft. 2002-ben alakult, akkor elsősorban az IntelliSense (korábbi nevén C&K) vagyonvédelmi eszközeinek magyarországi képviseletére.

A teljes egészében magyar tulajdoni körrel rendelkező vállalkozásunk három fővel kezdte meg működését, mely mára 11 főre és több szerződéses alvállalkozóra bővült. Az általunk képviselt biztonságtechnikai eszközök iránti fokozott igényekre való tekintettel rendkívül gyorsan kialakítottunk egy bemutatótermet, raktárat, melyben már a kezdetekkor is megtalálhatóak voltak más, vezető biztonságtechnikai gyártók eszközei is, majd műszaki oktatóteremmel és laborral bővítettünk, hogy Partnereink részére bevizsgálást, rendszer előkonfigurálást, tesztelést tudjunk nyújtani.

A 2005-ös év a beruházás éve, mivel cégünk egy új építésű üzlethelyiséget vásárolt, melyben 2006. év elejétől a régi üzlet területének többszörösén, egy színvonalasabb, modern bemutatóteremben várjuk tisztelt Partnereinket.

2013-2014 folyamán főleg IP CCTV rendszerek előkonfigurálására illetve általunk forgalmazott termékek tesztelésére, vizsgálatára korszerű tesztlabort alakítottunk ki. Ezzel a szolgáltatásaink körének bővülése mellett a forgalmazott termékcsaládok minél gyorsabb és teljeskörű műszaki támogatásának elősegítése is célunk volt. A jelenlegi kialakításban akár 200db IP fix kamera, 50db IP PTZ kamera, illetve 32db analóg kamera egyidejű tesztelésére is lehetőség van.

2017-ben Európai Uniós pályázat keretében beruháztunk Fluke Versiv réz és optikai mérőműszer család illetve Furukawa optikai szálhegesztő és kiegészítői beszerzésére. Ezzel mind az elérhető szolgáltatásainkat (pl. hálózat mérés, hiba felderítés) kívántuk bővíteni, mind ezen az eszközök bérbe vehetőek cégünktől.

 

Értékesítési megállapodásink:

 • 2003 tavaszán további, a világpiacon működő nagy cégek kötöttek szerződést cégünkkel magyarországi képviseletre és forgalmazásra. A kültéri védelmi megoldások területén jól ismert olasz DEA és dél-afrikai NEMTEK cégek által gyártott berendezésekkel illetve a holland TOPGUARD cég PlateCacher speciális alvázvizsgáló rendszerével teljesen új, professzionális megoldásokat tudunk kínálni a hazai biztonságtechnikai telepítőknek.
 • Szintén 2003-tól forgalmazzuk az APC szünetmentes tápegységeit, és az SLA biztonságtechnikai megoldásokhoz gyártott zárt akkumulátorait. E csatornák biztosítják partnereink részére a jól ismert REDDOT, és a kiemelkedő minőségű BB akkumulátorokat is.
 • Szintén ebben az évben több nagy belföldi beszállítóval írtunk alá viszonteladói szerződést, melyek értelmében kiemelten értékesítjük több gyártó behatolás-jelző, CCTV, tűzjelző, beléptető, kaputelefon, kapu automatizálási illetve nővérhívó eszközeit és kiegészítőit.
 • 2004-es év óriási változásokat hozott cégünk életében a forgalmazott eszközök tekintetében. Az amerikai Honeywell cégóriás többek között megvásárolta az IntelliSense, a SystemSensor, a Morlay-IAS, a KAC az ADEMCO, az ADEMCO VIDEO eszközcsaládok gyártóit, így cégünk már ezeket a termékeket is közvetlen importból forgalmazza.
 • 2007. júniusától cégünk az Intellio Kft. (Zrt.) magyarországi Mester disztribútora volt.  Ezt a státuszt a gyártó cég felmondta 2014. decemberében. A rövid szünet után – amihez a gyártónál történt változások is hozzájárultak –  2017-től újra képviseljük az Intellio termékeket Magyarországon.
 • A Honeywell és a Samsung közötti értékesítési szerződés megkötését követően 2008. januárjától értékesítjük a Samsung CCTV eszközöket Magyarországon. Nemzetközi felvásárlást követően ezen termékek ma már HANWHA Wisenet néven ismertek.
 • 2010-ben a Schrack Seconettel történt megállapodás keretein belül, innentől kezdve a Schrack VisoOpt kórházi vészhívó rendszereinek magyarországi értékesítését és műszaki támogatását cégünk végzi.
 • 2014-ben egy termékcsalád elhagyott minket, azonban a termék portfóliónk jelentősen bővült, mivel az év folyamán több nemzetközi gyártóval kötöttünk együttműködési megállapodást vagy disztribúciós szerződést, mint például az Avigilon, a Canon, a FolkSafe, a Futura Digital illetve a Hikvision.
 • 2015-ben elkezdtük a magyar fejlesztésű Jantar beléptető rendszerek forgalmazását
 • 2016. óta forgalmazzuk a Barcelonai illetőségű Detnov analóg címezhető tűzjelző rendszereket, illetve 2018-tól a Detnov CO jelző valamint oltó rendszereit is.
 • Szintén 2016-2017 óta – részben telepítő partnereink kérésére is – értékesítjük, mint viszonteladó a Pulsar, az Apolo, illetve a Metz termék családokat is.
 • 2018. április 3-ától az értékesítési eredményeink, a magas színvonalú műszaki támogatásunk elismeréseként cégünk HIKVISION Subdistributor státuszt kapott.

A Honeywell eszközeinek és egyéb biztonságtechnikai termékeinek értékesítését világszerte a Honeywell kereskedelmi cége, az ADI Global végzi, így cégünk Magyarországon az ADI szerződött partnereként ezen termék családok disztribútora. Évek óta sorozatosan, a „Honeywell Chanel Program” keretében a Honeywell Silver (ezüst) fokozatú partnerei vagyunk.

Általunk kínált termékcsoport összefoglalók a Termékcsoportok menüpont alatt érhetőek el.

Részletes termék kínálatunk, webes rendelés a WEB Shop menüpontból érhető el.