A video megfigyelő rendszerek fejlesztése és gyártása terén világelső céget, különleges kialakítások, igényes tervezés és minden igényt kielégítő termékkínálat jellemzi.
A gyártott eszközök között egyaránt megtalálhatók nagy választékban kamerák, rögzítők és a hozzájuk tartozó video menedzsment szoftverek.
A HIKVISION 2001. év során történt megalapítása után, dinamikus növekedés mellett, mára vezető szerepet képvisel a biztonságtechnikai piacon. A HIKVISION az egyik legnagyobb fejlesztőcsapattal,közel 6000 mérnök munkatárssal rendelkezik. A fejlesztés és kutatás terén, az éves bevétel 8%-át erre a célra használva, újabb és újabb megoldásokkal tudnak megjelenni a piacon.

Turbo HD technológia
HD-TVI-HIKVISION

A video technikai rendszerek változása és fejlődése a biztonsági rendszer szerelő Partnereket folyamatos kihívás elé állítja, melyben a régi eszközök újra történő cseréje egy komplex megoldandó feladat. A kompatibilitás az egyik legfontosabb kérdés, mely egy csere, vagy bővítés során előtérbe kerül. Szakértelmet igényel, hogy figyelembe véve a meglévő kábelezést, a struktúrát az Ügyfél továbbra is kiváló minőséget és használható rendszert kapjon. Olyan eszköz kell, mely ezen igényeket egyesíti, és egyben költséghatékony is. Ez a Hikvision termék kínálatában a Turbo HD.

A Turbo HD kifejezetten analóg rendszereket használó Partnerek részére fejlesztett HD video megfigyelő rendszer, mely jó választás mind technológia, költség és minőség tekintetében is.

Elérhető analóg termék kínálatok:

  • Analóg SD kamerák
  • Analóg HD 720p felbontású kamerák
  • Analóg HD 1080p felbontású kamerák
  • Turbo HD tribrid rögzítők (DVR)

Cégünk 2018. áprilisától hivatalos