canonProfesszionális és exkluzív IP videó termék portfóliót kínál a Canon cég.

Több mint 70 éves képalkotási szakértelmével a Canon hálózati kameráinak átfogó választéka minden szöget szemmel tart. A PTZ, dóm-, és boxkamerák Full HD vagy 1,3 MP-es, kompakt kamerái 1.3MP-es felbontással rendelkeznek, valamint nagy látószög és lenyűgöző képminőség jellemzi őket gyenge megvilágítás esetén is.

VB-741LE Angle4_tcm128-1244472

Ultra-compact sizeUltrakompakt méret

A kamerákban lévő innovatív objektívtechnológia azt jelenti, hogy a készülékek olyan kicsik, hogy kényelmesen elférnek a tenyeredben. 1,3 MP-es minidómunk mindössze 120 mm × 54 mm (szé×ma), így ideális, ha a diszkrét megfigyelés a cél. A minidóm mellett egy rendkívül kompakt boxkamera is létezik, mely csak 32 mm × 54 mm × 114 mm (szé×ma×mé).

 
 
 

1,3 MP akár 30 képkocka/mp sebességigFull HD 30fps

A Canon DIGIC DVIII és DIGIC NET II képfeldolgozói az akár 30 képkocka/másodperc sebességű 1,3 MP-es felbontással gondoskodnak a kiváló képminőségről. A beépített többszörös adatfolyamot lehetővé tevő technológiának köszönhetően (2×H.264) eltérő felbontások egy időben történő sugárzása is megvalósítható. Ennek révén nagy felbontású megfigyelés és kis felbontású rögzítés egyszerre lehetséges.

Intelligent Function_ICON.jpgIntelligens funkciók

Intelligent Function_DIAGRAMAz intelligens elemzési funkció valós időben elemzi a lehetséges biztonsági fenyegetéseket. Egy helyszínen akár 15 észlelési területet is be
lehet állítani a 6 különböző algoritmus segítségével. Ez újraértelmezi a hagyományos riasztásérzékelési módszereket, mert segít csökkenteni a hamis riasztásokat, növeli a hatékonyságot, csökkenti a tároláshoz szükséges helyet, mivel csak valós fenyegetés esetén rögzít.
 
 

Automatikus intelligens árnyékszabályzás

A rivális kamerák egymás után több képet rögzítenek különböző záridővel, majd egy képet készítenek belőlük, hogy helyreállítsák az erősen megvilágított háttérrel rendelkező jeleneteket. A Canon automatikus intelligens árnyékszabályozó (SSC) rendszere azonban azonnali, valós idejű módosításokat végez, hogy növelje az előtérben lévő kép láthatóságát. Ennek eredményeként a világos területek ugyanolyanok maradnak, és csak a sötétebb területek lesznek világosabbak, így a nehezen látható árnyak azonnal tisztán azonosítható tárgyakká válnak.

A Canon videotechnikai termékei nem elérhetők a webshopban.  Amennyiben bővebben érdeklik ezek a termékek, kérjen ajánlatot, információt az info@isec.hu e-mail címen.