"Hikvision fókusz és reakció", Acusense 2.0

AcuSense és Motion Detection 2.0A Hikvision beépítette a mozgásérzékelő rendszerbe, a már működő AcuSense technológiáját, mely segítségével nagyobb hatékonysággal beazonosíthatóak a kamera látóterébe kerülő emberek, járművek.

 

A hagyományos mozgásérzékelést alkalmazó videó megfigyelő rendszerekben, gyakori a téves riasztás, amelyeket akár egy nagyobb zápor, falevelek, bokrokat fújó szél, vagy akár bármilyen kisállat okoz.

A pixelváltozás alapú mozgásérzékelés is képes volt minden valós fenyegetést észlelni, de a fentebb felsorolt téves jelzések egy valós esemény keresésekor, komoly gondokat okozhat, illetve több időt és emberi erőforrást vesz igénybe.

Az Acusense 2.0

  • Pontos riasztás emberi és jármű behatolás esetén
  • Az emberek és a járművek által kiváltott riasztásokra összpontosít, míg a kis állatok vagy más, irreleváns tárgyak által kiváltott téves riasztások jelentősen csökkennek.
  • Vizuális és hangos figyelmeztetés
  • Helyszíni válasz- és elrettentési módszerek, vizuális és testre szabható hallási figyelmeztetésekkel, melyek fokozzák a védelem hatékonyságát. Kétirányú hangfunkció is elérhető.
  • Célpontok gyors keresése
  • A rögzített videók emberi és járműkategóriák szerint vannak rendezve, az objektumok osztályozása pedig jelentősen javítja a keresés hatékonyságát.

 

 


 

Támogatott IP termékek

Kamerák

Hikvision DS-2CD2xx3G2, Hikvision DS-2CD2xx6G2, Hikvision DS-2CD2xx7G2

NVR

DS-76/77xxNI-K1(B)/K2/K4

DS-76/77NI-I2/I4

Támogatott Turbo HD termékek

DVR

iDS-72xxHxHI-M