CCTV switchek a Zyxeltől

Gyakorta előfordul, hogy néhány kamera felszerelése meghaladja az informatika 100 méteres alkalmazási korlátját. Hagyományos módon ehhez több PoE Switchre és/vagy bővítő hardverekre van szükség az áram és az adatok 100 métert meghaladó távolságra történő átviteléhez. Ez több munkával és nagyobb anyagi ráfordítással is jár.
Zyxel CCTV Switch

Hagyományos esetben a PoE switch csak 100 méteres környezetben képes energiát és adatot szolgáltatni.
A GS1300 és a GS1350 sorozat bővített hatókörű módja mind az áramot, mind pedig az adatokat 100 méteren túl is könnyedén továbbítja, így nincs szükség külön erőfeszítésekre vagy többletköltségekre.

A Zyxel GS1300 és GS1350 sorozat felügyeleti kapcsolója, mely megfelel az IEEE802.3i szabványnak, alkalmas két különböző típusú IPCAM közvetlen összekapcsolására, így a távolsági alkalmazás problémamentesen, kisebb ráfordítással megoldható.

A GS1300 és GS1350 sorozat a meglévő Cat 5e kábel segítségével válaszol az IP kamerák vagy eszközök távoli helyekre való telepítésének igényére. A kiterjesztett mód bekapcsolásával, az akár 250 méteres távoli telepítésre is azonnal lehetőség nyílik. Spóroljon időt és energiát mindössze egy PoE switch-csel.